Home Blog

Nieuwe leider in het Brabantse Wal Wielerevents klassement na de Ronde van Ossendrecht

Ossendrecht – Tom Vermeer is de nieuwe leider in het Brabantse Wal Wielerevents klassement na een zonovergoten ronde van Ossendrecht. Winst was er voor Nils Sinschek. Lang wist Nils samen met Bram van Herk weg te blijven van het razende peloton maar uiteindelijk wist Sinschek solo over de meet te komen. De ronde van Ossendrecht was dit jaar weer terug op het in de Corona-tijd ontstane rondje in het buitengebied van Ossendrecht. Dit op veler verzoek van de renners die de venijnige klim de Koelestraat erg kunnen waarderen. Volgende week staat de volgende wedstrijd in het klassement alweer op de agenda, de ronde van Putte.

“Internationaal deelnemersveld aan de start”

De hele organisatie kijkt onder een stralende zon tevreden naar het mooie -en kwalitatieve deelnemersveld. In alle categorieën hebben de renners deze zondag Ossendrecht goed weten te vinden. Bij elite stond zelfs een deelnemersveld van meer dan honderd renners aan de start. Naast de KNWU-wedstrijden waren er voor de kleinste deelnemers de dikke banden races. De Woensdrechtse jeugd kon zich even echt wielrenner voelen, compleet met een speaker, ronde miss en natuurlijk een medaille na afloop.

Minuut stilte

Voor de start van de elite is een minuut stilte gehouden voor de veel te vroeg overleden motorrijder Peter van Diermen. Peter was in de wedstrijden met zijn motor een vertrouwd gezicht, al jaren reed hij voor de renners uit. Helaas is Peter op 26 maart na een kort ziekbed overleden. In de ronde van Woensdrecht op 10 maart reed hij nog met zijn motor voor het peloton uit.

Spannende wedstrijden

Bij de nieuwelingen was de winst na 40 kilometer wedstrijd voor Tom Huissoon gevolgd door Finn Bastiaanssen voor Sander Tullemans.  Na de nieuwelingen stond de wedstrijd voor de junioren op het programma. Met ook hier een goed gevuld deelnemersveld stond de Middelstraat vol met renners. Hier was de eindwinst voor Ben de Roos. Een tweede plaats was weggelegd voor Rick Versloot voor Lucas Van Dijk.

Tom Vermeer nieuwe leider

Als afsluiter van de zonnige wielerdag met soms toch een stevige wind stond de wedstrijd voor de elite/beloften op het programma. Aan de start stonden meer dan honderd renners uit binnen -en buitenland. Al snel werd er flink wat snelheid gemaakt en kwamen al snel renners op achterstand. De winst ging naar Nils Sinschek rijdend voor Parkhotel Valkenburg. Een tweede plaats was weggelegd voor Bram van Herk. Op een derde plaats op het podium eindigde Jasper de Laat. Tom Vermeer is na de wedstrijd in Ossendrecht de nieuwe leider in het Brabantse Wal Wielerevents klassement. Vorig jaar wist Vermeer nog de eindwinst te pakken in het klassement.

Van Mossel Automotive Group mobiliteitspartner Fokker Slag om Woensdrecht

“Van Mossel biedt totaaloplossingen waar het gaat om mobiliteit”

Hoogerheide – Van Mossel Automotive Group, met haar locaties in Roosendaal en Goes, gaat als ‘officieel mobiliteitspartner’ haar medewerking verlenen gedurende het wielerspektakel rondom de Brabantse Wal: Fokker Slag om Woensdrecht. “Het evenement kent een unieke status in de regio” vertelt vestigingsdirecteur Goes van de Mossel Group Leon Paassens. Daarbij is de inzet van lokale partners een onmisbare schakel om een dergelijk evenement tot een succes te maken.

Met Van Mossel als partner is de mobiliteit in vertrouwde handen”. “Van Mossel biedt totaaloplossingen waar het gaat om mobiliteit” vult Jean-Pierre Damen, vestigingsdirecteur Van Mossel Opel/Fiat Roosendaal aan.

“Wij haken dan ook graag aan bij de lokale evenementen en bieden gelijktijdig op deze manier een win-win-situatie voor beide partijen”.

Sterk deelnemersveld in de Ronde van Huijbergen, Delano Swenne pakt de winst in een eindsprint

Huijbergen – Delano Swenne  heeft in de sprint van de kopgroep de winst gepakt in de  Ronde van Huijbergen. Naast drie mooie wedstrijden in de KNWU categorieën was de Woensdrechtse jeugd ook weer in grote getallen aanwezig om hun strijd te leveren in de dikke banden races. De organisatie kijkt terug op een dag met mooie wedstrijden.

Net als in de andere wedstrijden van de Brabantse Wal Wielerevents startte de dag met de nieuwelingen. Tom Huissoon was de snelste bij de nieuwelingen. De renner van RTC Buitenlust kreeg Ties Kruithof en Pieter Westbroek met zich mee op het podium. Zijn clubgenoot Loek Hovers eindigde als vierde. Waarbij de andere categorieën een mooi deelnemersveld aan het vertrek stond was het animo bij de nieuwelingen helaas minder “Een trend die we helaas sinds Corona bij veel koersen zijn, zo verteld Jeroen van Wezel, penningmeester van het comité”

Junioren

Bij de junioren wist Sven van Wijgerden na een wedstrijd over 60 kilometer de zege naar zich toe te trekken. De renner van WV Schijndel haalde het voor Erik Kint en Freek de Kok. In alle categorieën konden de renners punten scoren voor het Brabantse Wal Wielerevents. Dankzij trouwe sponsoren zijn er dit jaar mooie geldprijzen te verdienen in het klassement.

Dikke banden races

De renners en het aanwezige publiek werden gedurende de dag helaas wel enkele keren verrast door een maartse bui. Ook de temperatuur was heel de dag ronduit fris te noemen. Het koude weer hield gelukkig de bijna 40 deelnemertjes aan de dikke banden races niet tegen. Onder luidde aanmoediging van het het aanwezige publiek werd in de Huijbergse Dorpsstraat de winst pas op de meet beslist tijdens de dikke banden races. Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen en was er dus voor elke deelnemer een mooie medaille.

Delano Swenne, de belofte-renner van  Jan van Arckel haalde het in de sprint voor Stijn Daemen en Nederlands kampioen Tom Vermeer. Jurgen Mesu en de Huijbergse Marijn Maas maakten de top vijf compleet bij de elite -en beloften. Er was al vanaf de eerste rondes een flinke strijd in het peloton. Uiteindelijk wist een kopgroep van tien man weg te komen, op de meet bleven er van deze kopgroep uiteindelijk negen renners over.

Dat er hard gereden werd bleek wel uit het feit dat het peloton drie rondes voor het einde al mocht afsprinten van de jury. Op zondag 7 april gaat het klassement om de truien en de geldprijzen in het Brabantse Wal Wielerevents klassement weer verder met de Ronde van Ossendrecht.

Huijbergen maakt zich op voor de 74ste Ronde van Huijbergen

Huijbergen – Voor de 74ste keer maakt Huijbergen zich op voor de Ronde van Huijbergen. Als onderdeel van de Brabantse Wal Wielerevents 2024 zullen de renners zondag in de straten van Huijbergen strijden om de punten voor de leiderstrui. De wielerdag start om half twaalf met de Nieuwelingen. Natuurlijk wordt ook de Woensdrechtse jeugd niet vergeten. Voor de jongste zal een dikke banden wedstrijd, waarbij leuke prijzen zijn te verdienen, worden verreden.

De Brabantse Wal Wielerevents zijn ondertussen al bijna twee weken geleden gestart met de Ronde van Woensdrecht. Bij de Nieuwelingen hangt de leiderstrui in het Somers Planontwikkeling/ Happy Dog klassement om de schouders van Nick Koenis. Hij wordt op drie punten gevolgd door Stan Cuypers. Een spannende strijd dus!

“Jeroen van Wezel - In Huijbergen zijn de laatste maanden flink wat wegwerkzaamheden. Het was dus even spannend of we ons vertrouwde rondje langs de manege konden rijden. Gelukkig is dit het geval!”

Bij de Junioren is de strijd om de truien niet minder. Met 49 punten gaat Renzo Moretti hier aan de leiding. De sterke Zeeuw wordt in het klassement gevolgd door Luca van der Veken en Jasper Mons.

Na een ijzersterke overwinning in de Ronde van Woensdrecht wordt bij de Elite/Beloften het klassement aangevoerd door Roan Konings, hij wordt op de hielen gezeten door Jochem Kerckhaert en Jens van den Dool. Maar ook niemand minder dan regerend Nederlands Kampioen Tom Vermeer, vorig jaar winnaar van het Brabantse Wal Wielerevents klassement, zal in Huijbergen aan het vertrek staan.

Het parcours heeft alles te bieden

Het parcours van ongeveer 2500 meter leidt de renners door het dorpshart en door het groene buitengebied. Start en finish zijn traditiegetrouw in de Dorpsstraat. De weergoden lijken het wielercomité dit jaar ook weer goed gezind te zijn.

Programma

Het programma voor de vijf wedstrijden van het Brabantse Wal Wielerevents klassement is in elke kern gelijk. De nieuwelingen beginnen om 11:30 uur, de Junioren om 12:45 uur en de Elite/Beloften vertrekken om 15:30 uur. Tussen de Junioren en de Elite/Beloften worden vanaf 14:30 uur de dikke banden races verreden.

Deelnemersaantallen

De Ronde van Huijbergen heeft van oudsher nooit te klagen over het aantal deelnemers. Bij de Elite/Beloften staat al een mooi deelnemersveld ingeschreven. Bij de Nieuwelingen en Junioren mogen er nog wel wat inschrijvingen bij, zo verteld van Wezel. “Maar het mindere aantal inschrijvingen bij de jongere categorieën is helaas iets waar sinds Corona veel organisaties mee worstelen”. Toch zullen er zondag in Huijbergen meer dan 150 renners aan het vertrek staan zo is de verwachting!

Brabantse wal Wielerevents 2024 van start; sterke Roan Konings pakt de winst in de Ronde van Woensdrecht

Elite

Woensdrecht – Roan Koning wist in een sterke sprint de winst te pakken in de Ronde van Woensdrecht, de start voor de lustrumeditie van de Brabantse Wal Wielerevents 2024. Met zijn overwinning pakt Konings ook direct de leidersprijs in het klassement over de vijf wedstrijden. Zondagmiddag was in Woensdrecht ook aan de jeugd gedacht in de Ready to Race dikke banden races. Niels van Elzakker en Jeroen van Wezel van het organiserende comité kijken dan ook terug op een geslaagde wedstrijddag. Over twee weken gaat de serie van vijf wedstrijden verder met de Ronde van Huijbergen.

"Een sterk deelnemersveld en aandacht voor de jeugd"

Het was in de straten van Woensdrecht zondagmorgen al vroeg druk. Om half twaalf stonden de nieuwelingen aan de start voor hun zestien rondes wedstrijd. De beduchte Rijzendeweg was als echte kuitenbijter natuurlijk traditiegetrouw onderdeel van het parcours. In de categorie der nieuwelingen wisten al snel twee renners weg te komen. Hun voorsprong liep al snel op naar meer dan anderhalve minuut. Nick Koenis wist de overwinning te pakken voor Stan Cuypers. Het podium werd compleet gemaakt door Jesse Klein.

Zeeuwse overwinning

Renzo Moretti was bij de junioren voor iedereen te sterk. Al in de eerste rond wist hij weg te komen waarna de rest van het veld hem niet meer heeft gezien. Zijn voorsprong liep al snel op tot meer dan halve minuut. Deze mooie voorsprong wist hij tot op de finish te behouden. De rest van het veld bleef hier nagenoeg de hele koers bij elkaar.

De jeugd heeft de toekomst

De Brabantse Wal Wielerevents zijn dit jaar uitgebreid met een dikke banden wedstrijd zodat ook de allerjongste kennis kunnen maken met de wielersport in de wielergemeente Woensdrecht. Hier werd tot tevredenheid van de organisatie dan ook gretig gebruik van gemaakt. Ruim vijftig kinderen stond aan het vertrek in de diverse categorieën. De jongste deelnemertjes stonden klaar met hun loopfietsjes. Voor de rennetjes was een verkort parcours uitgezet. Na afloop werden ze als echt renners op het podium gehuldigd en was er een mooie mediale. Voor de winnaar in elke categorie was er een cadeaubon om een lekkere pannenkoek te gaan eten.

Winnaar van vorig jaar op de tweede plaats

Als afsluiter van de dag mochten de elite en beloften hun wedstrijd over 80km rijden door de straten van Woensdrecht. Organisator Jeroen van Wezel was zeer te spreken over het sterke deelnemersveld. Zo stond onder meer Tom Vermeer, vorig jaar winnaar van het Brabantse Wal Wielerevents klassement, en latere NK-winnaar aan het vertrek. Een kopgroep van vier man, Roan Konings, Jochem Kerckhaert , Timo de Jong en Jens van den Dool, wist al snel weg te komen en heeft het tot op de streep met elkaar uitgevochten. Hier bleek Konings de sterkste te zijn in een mooie sprint. Kerckhaert pakte vorig jaar in de Ronde van Woensdrecht nog de overwinning maar moest het nu doen met een mooie tweede plaats “Ik was natuurlijk liever weer eerste geweest, maar als je het seizoen op het podium kan starten is het natuurlijk een mooie dag”

Klaar voor de start? Lustrum editie van de Brabantse Wal Wielerevents 2024 komen er aan!

Woensdrecht – Voor het vijfde jaar is het Stichting Vrienden van de koers, de succesvolle samenwerking tussen de Wielercomités van Hoogerheide en Huijbergen, weer gelukt om in elke kern van de Gemeente Woensdrecht een wielerwedstrijd te organiseren. De doelstelling van Stichting Vrienden van de koers is om in iedere kern een traditionele KNWU-wielerronde te organiseren. Zondag 10 maart zullen de wedstrijden starten met Ronde van Woensdrecht met natuurlijk als echte kuitenbijter de Rijzende weg! In elke kern zal een vast programma worden gereden, nieuwelingen, junioren en als spectaculaire afsluiter de elite/beloften amateurs. Om de Woensdrechtse jeugd enthousiast te maken voor de wielerrennen zal in elke kern een dikke banden race worden verreden.

Jeroen van Wezel: “We zullen zeker bij de categorieën elite/beloften en amateurs veel belangstelling hebben. Wij verheugen ons op grote pelotons die door de dorpen zullen rijden”.

De organisatie is blij met de goede medewerking van zowel de KNWU als de gemeente Woensdrecht. Door het bundelen van krachten blijkt het mogelijk om in de hele gemeente weer koers te kunnen laten zien. Daar waar in vele plaatsen deze wielerwedstrijden zijn weggevallen. Het enthousiasme bij de wielerliefhebbers en sponsoren is daarom bij ons groot. Maar het meest verheugd zijn wel de renners, die hun geliefde sport kunnen beoefenen.

Verwachtingen organisatie

De organisatie verwacht veel spektakel en een mooi deelnemersveld bij alle wedstrijden. Er wordt in de vijf wedstrijden gestreden om het Somers Planontwikkeling/ Happy Dog klassement; een klassement met een heuse “”Woensdrechtse leiderstrui”. Aan de leiderstui zijn mooie geldprijzen zijn verbonden. Waar tijdens de voorgaande editie de leiderstrui enkel beschikbaar was voor de elite categorie is deze er dit jaar ook voor de nieuwelingen en de junioren!

Dikke banden races

Om de wielersport te promoten bij de Woensdrechtse jeugd is er dit jaar gekozen om naast de KNWU-wedstrijd in elke kern ook een dikke banden race te organiseren. Aan deze wedstrijden kunnen kinderen vanaf 2 jaar oud al deelnemen op hun loopfietsen. Met het organiseren van de dikke banden races, in samenwerking met Team Visma-Lease a Bike hoopt de organisatie ook in de toekomst wedstrijden te kunnen organiseren met een mooi lokaal deelnemersveld.

  • Loopfietsen race 2 – 4 jaar;
  • Dikke banden race 5 & 6 jaar;
  • Dikke banden race 7 & 8 jaar;
  • Dikke banden race 9 & 10 jaar.
Programma Brabantse Wal Wielerevents 2024
Het wielergeweld zal op zondagmorgen 10 maart starten met de Ronde van Woensdrecht. Twee weken later, zondag 24 maart, wordt de finishstreep getrokken aan de Dorpsstraat in Huijbergen. Op 7 april staat de Ronde van Ossendrecht op het programma. Zondag 14 april zal er worden gestreden om de prijzen in Putte tijdens de Ronde van Putte. Afsluitend zal op zondag 12 mei de Ronde van Hoogerheide worden verreden.

In alle kernen is gekozen voor een vast programma. Bij elke wedstrijd staan om 11:30 uur de nieuwelingen aan de start gevolgd door de junioren om 12:45 uur. Om 14:30 uur is het de beurt aan de Woensdrechtse jeugd in de dikke banden races. De dag wordt om 15:30 uur afgesloten door de elite/beloften en amateurs.

Vaste deelnemersveld Schwalbe Topcompetitie 2024 bekend

Hoogerheide – De teams die aan alle wedstrijden van de Schwalbe Topcompetitie deelnemen, zijn bekend. Opnieuw gaat het om een mix van continentale ploegen, clubteams en een vaste buitenlandse inbreng. Alle organisatoren kunnen dit vaste component van het deelnemersveld aanvullen door middel van het verstrekken van enkele wildcards.

In 2023 werden onder meer Stijn Daemen (individueel) en BEAT (teams) eindwinnaars van de reeks. BEAT Cycling Club is ook dit jaar van de partij en mag vanuit het continentale circuit tegengas verwachten van Diftar Continental Cyclingteam, Metec-Solarwatt/pb Mantel, Parkhotel Valkenburg en het VolkerWessels Cycling Team.

De betere clubteams zullen zich zeker ook roeren. De volgende teams mogen in alle wedstrijden verwacht worden: Sensa Kanjers voor Kanjers, Willebrord Wil Vooruit, Wilvo Group – TWC De Kempen,Tempo-Hoppenbrouwers, West-Frisia, Monda Vakantieparken Ijsselstreek, GRC Jan van Arckel en het Dutch Food Valley Cycling Team. De buitenlandse inbreng komt van Hubo Remotive CT, Team Sportforum en SN Vitae BIM BAM Coaching RT.
Wedstrijdschema Schwalbe Topcompetitie 2024

06-04-2024: Omloop van de Braakman
28-04-2024: Fokker Slag om Woensdrecht
02-06-2024: Alfa Bier Limburg Trofee
01-09-2024: De Bruyn Metaal Omloop van Valkenswaard
08-09-2024: D&D Verhuur Eurode Omloop

Woensdrechts wielertalent opgelet, de Brabantse Wal Wielerevents komen er weer aan

Hoogerheide – De samenwerking tussen de wielercomités van Huijbergen en Hoogerheide wordt ook in 2024 weer voortgezet.  De organisatie van de “Brabantse Wal Wielerevents heeft veel waardering en lof ontvangen van de KNWU, de gemeente, sponsoren en wielerliefhebbers”. In 2024 zal weer in elke kern van de wielergemeente Woensdrecht een mooie wedstrijd op touw worden gezet. Nieuw dit jaar zijn de Ready2Race dikke bandenwedstrijden, in elke kern zal voor de allerjongste een wedstrijd worden gereden!

Brabantse Wal Wielerevents; 5 wielerwedstrijden in de gemeente Woensdrecht!

In alle dorpskernen van de gemeente Woensdrecht zal een KNWU-ronde worden georganiseerd. Hierbij krijgt de organisatie de volledige medewerking van de KNWU en de gemeente Woensdrecht. Door het bundelen van krachten blijkt het mogelijk om in de hele gemeente weer koers te kunnen laten zien. Daar waar in andere plaatsen deze wedstrijden wegvallen. Het enthousiasme bij de wielerliefhebbers en sponsoren is groot. Maar het meest verheugd zijn wel de renners, zij kunnen weer hun geliefde sport beoefenen. Naar verwachting zal het daarom ook storm lopen met inschrijvingen. De organisatie zet dit jaar in op de jongste categorieën: de nieuwelingen en junioren. Om de renners enthousiast te maken is er voor elke categorie een eindklassement mogelijk gemaakt. De renners dienen aan minimaal 3 wedstrijden van Brabantse Wal Wielerevents deel te nemen om in aanmerking te komen voor het eindklassement.

Dikke banden wedstrijden met Woensdrechts klassement!

Daarnaast heeft de organisatie zich ook ingezet voor de allerjongste kinderen. Zij kunnen deelnemen aan de Ready2Race Dikke banden wedstrijd. Hier kan men in verschillende categorieën deelnemen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar.

Programma 2024

10 maart - Ronde van Woensdrecht

11:30 uur – nieuwelingen
12:45 uur – junioren
14:30 uur – dikke banden wedstrijden
15:30 uur – elite & beloften

24 maart - Ronde van Huijbergen

11:30 uur – nieuwelingen
12:45 uur – junioren
14:30 uur – dikke banden wedstrijden
15:30 uur – elite & beloften

7 april - Ronde van Ossendrecht

11:30 uur – nieuwelingen
12:45 uur – junioren
14:30 uur – dikke banden wedstrijden
15:30 uur – elite & beloften

14 april - Ronde van Putte

11:30 uur – nieuwelingen
12:45 uur – junioren
14:30 uur – dikke banden wedstrijden
15:30 uur – elite & beloften

12 mei - Ronde van Hoogerheide

11:30 uur – nieuwelingen
12:45 uur – junioren
14:30 uur – dikke banden wedstrijden
15:30 uur – elite & beloften

Huijbergse avond wederom een succes, 23 teams strijden om de wisselbeker

Huijbergen – De 17e editie van Huijbergse avond was opnieuw een groot succes. Met een record aantal van maar liefst 23 deelnemende teams was het een drukte van belang bij MFC De Kloek aan de Prior Borrekensstraat. Na een gezellige avond met 60 vragen over alle gebeurtenissen in Huijbergen van 2023, en daarvoor, ging het team “Geef die dames daar nog een rondje” er met de wisselbeker vandoor. Met een optreden van zanger Harold Mieger in de pauze was het nog lang gezellig bij De Kloek.

"Vorig jaar hadden we 19 deelnemende teams, het aantal deelnemers groeit dus nog elk jaar"

Het animo voor de quiz blijft elk jaar groeien, aan de vorige editie deden “maar” 19 teams mee. Toine van Agtmaal had de quiz voor de 17e keer samengesteld. De presentatie van de avond was in handen van Gerald de Waal.  De Waal was niet alleen presentator maar controleerde de deelnemers ook streng of ze niet vals speelde door het gebruiken van een telefoon. Gelukkig was van valsspelen geen sprake.

De vragen waren verdeeld in drie blokken van 20 vragen. Tussen de rondes door werden de antwoorden gecontroleerd door onder andere Toine van Agtmaal. Na de 60 vragen moesten de deelnemers van een aantal teams naar voren komen, er bleken namelijk meerdere teams op een gelijke plaats te staan. Nadat ook deze teams op de juiste plaats waren gezet kon Jeroen van Wezel aan de top drie de prijzen delen.

In de pauze gingen de voetjes van de vloer en werd de polonaise meermaals gelopen tijdens het optreden van Harold Mieger.

Jaarlijkse MTB toertocht in Huijbergen weer een groot succes; meer dan duizend deelnemers

Huijbergen – Vanuit het hele land reisden wielerliefhebbers zondagmorgen af naar Huijbergen voor de jaarlijkse MTB toertocht georganiseerd door Wielercomité Huijbergen. Al voor de officiële start om half negen stonden de deelnemers klaar om te vetrekken voor hun route van 45 of 25 kilometer . De meeste kiezen voor de route van 45 kilometer, zo verteld Jeroen van Wezel, penningmeester van het wielercomité. Met een totaal van meer dan duizend deelnemers kijkt de organisatie terug op een geslaagde ochtend. 

"Er waren zelfs deelnemers helemaal uit Utrecht gekomen"

Voor de start was het grootste gespreksonderwerp onder de deelnemers “Hoe ligt het parcours erbij na bijna drie weken onophoudelijke regen?”. De organisatie heeft gisteren tijdens het uitpijlen van de route op een paar punten het parcours aangepast. Ondanks de kou was het prima weer voor de toertocht. Omdat het een paar dagen niet had geregend was het parcours goed opgedroogd. Bij terugkomst van hun tocht ontving de organisatie dan ook veel lof voor het afwisselende parcours. In het parcours waren ook stukken opgenomen waar in januari 2026 het NK veldrijden zal worden verreden. Natuurlijk mochten ook de Nootjesberg en de Tiestenduin niet in het parcours ontbreken. Verdwalen was voor de deelnemers nagenoeg niet mogelijk, de hele route was uitgezet met opvallende oranje bordjes.

Onderweg was er op het rustpunt voor alle deelnemers lekkere warme bouillon, een wafel en een banaan. Start en finish waren net als andere jaren bij MFC De Kloek. Na afloop bleven veel groepjes wielertoeristen hier hangen op gelijk hun nieuwjaarsborrel te houden. 

Voor het organiserende wielercomité is het niet lang stilzitten geblazen. Over twee weken, op vrijdag 19 januari staat alweer het volgende evenement op de rol, de Huijbergse Avond.