Huijbergse avond wederom een succes, 23 teams strijden om de wisselbeker

Huijbergen – De 17e editie van Huijbergse avond was opnieuw een groot succes. Met een record aantal van maar liefst 23 deelnemende teams was het een drukte van belang bij MFC De Kloek aan de Prior Borrekensstraat. Na een gezellige avond met 60 vragen over alle gebeurtenissen in Huijbergen van 2023, en daarvoor, ging het team “Geef die dames daar nog een rondje” er met de wisselbeker vandoor. Met een optreden van zanger Harold Mieger in de pauze was het nog lang gezellig bij De Kloek.

"Vorig jaar hadden we 19 deelnemende teams, het aantal deelnemers groeit dus nog elk jaar"

Het animo voor de quiz blijft elk jaar groeien, aan de vorige editie deden “maar” 19 teams mee. Toine van Agtmaal had de quiz voor de 17e keer samengesteld. De presentatie van de avond was in handen van Gerald de Waal.  De Waal was niet alleen presentator maar controleerde de deelnemers ook streng of ze niet vals speelde door het gebruiken van een telefoon. Gelukkig was van valsspelen geen sprake.

De vragen waren verdeeld in drie blokken van 20 vragen. Tussen de rondes door werden de antwoorden gecontroleerd door onder andere Toine van Agtmaal. Na de 60 vragen moesten de deelnemers van een aantal teams naar voren komen, er bleken namelijk meerdere teams op een gelijke plaats te staan. Nadat ook deze teams op de juiste plaats waren gezet kon Jeroen van Wezel aan de top drie de prijzen delen.

In de pauze gingen de voetjes van de vloer en werd de polonaise meermaals gelopen tijdens het optreden van Harold Mieger.