Vaste deelnemersveld Schwalbe Topcompetitie 2024 bekend

Hoogerheide – De teams die aan alle wedstrijden van de Schwalbe Topcompetitie deelnemen, zijn bekend. Opnieuw gaat het om een mix van continentale ploegen, clubteams en een vaste buitenlandse inbreng. Alle organisatoren kunnen dit vaste component van het deelnemersveld aanvullen door middel van het verstrekken van enkele wildcards.

In 2023 werden onder meer Stijn Daemen (individueel) en BEAT (teams) eindwinnaars van de reeks. BEAT Cycling Club is ook dit jaar van de partij en mag vanuit het continentale circuit tegengas verwachten van Diftar Continental Cyclingteam, Metec-Solarwatt/pb Mantel, Parkhotel Valkenburg en het VolkerWessels Cycling Team.

De betere clubteams zullen zich zeker ook roeren. De volgende teams mogen in alle wedstrijden verwacht worden: Sensa Kanjers voor Kanjers, Willebrord Wil Vooruit, Wilvo Group – TWC De Kempen,Tempo-Hoppenbrouwers, West-Frisia, Monda Vakantieparken Ijsselstreek, GRC Jan van Arckel en het Dutch Food Valley Cycling Team. De buitenlandse inbreng komt van Hubo Remotive CT, Team Sportforum en SN Vitae BIM BAM Coaching RT.
Wedstrijdschema Schwalbe Topcompetitie 2024

06-04-2024: Omloop van de Braakman
28-04-2024: Fokker Slag om Woensdrecht
02-06-2024: Alfa Bier Limburg Trofee
01-09-2024: De Bruyn Metaal Omloop van Valkenswaard
08-09-2024: D&D Verhuur Eurode Omloop