Huijbergse dweilbands “Nog eentje dan” en boerenkapel “De Sanegeit” aanwezig tijdens het NK veldrijden 2019

De Huijbergse dweilbands “Nog eentje dan” en de boerenkapel “De Sanegeit” zullen ook aanwezig zijn tijdens het NK veldrijden 2019. Zij zullen op de scherprechters Nootjesberg en de Tiestenduin voor extra muzikale ondersteuning zorgen voor de renners en het publiek. Dweilband “Nog eentje dan” is voortgekomen uit 2 Huijbergse bands en afgelopen carnaval hebben zij hun eerste optredens verzorgd. Dit was succesvol en zij hebben hun repertoire verder uitgebreid. Tijdens het carnaval staan als vaste dweilband op de grote wagen van de Durdouwers. Daarnaast zijn zij in de Zuidwesthoek te vinden op de braderieën, kapelfestivals en de reuzenstoet in Bergen op Zoom.
De club bestaat uit een gemêleerd gezelschap. Van jong tot oud. Hun muziekstijl gaat van echte carnavalsmuziek tot Hollandse meezinger tot old classics!

De boerenkapel is ontstaan in 1962 uit leden van de dorpsharmonie uit Huijbergen. Later is deze boerenkapel om gedoopt tot “de Sanegeit”. Tijdens de carnavalsdagen spelen zij een vrolijke deun in de cafés van Huijbergen en zijn daarnaast in alle Woensdrechtse optochten aanwezig. Voorts zijn de muziekkanten bij iedere feestje in Huijbergen wel van de partij. Zo ook tijdens het NK veldrijden op 13 januari 2019.

Het beloofd een mooi spektakel te worden!