Huijbergse avond 2024 staat weer op de rol

Huijbergen – De “HUIJBERGSE AVOND” zal op vrijdag 19  januari 2024 voor de 17de  maal georganiseerd worden in MFC De Kloek. De succesformule van de Huijbergse avond is de gezellige kwis avond met een diversiteit aan deelnemende verenigingen/groepen van jong en oud.

Daarnaast zal op zondag 7 januari 2024  zal de populaire ATB toertocht Huijbergen gereden worden met start/finish MFC De Kloek vanaf 8.30 uur. Deze toertocht heeft een  afstand hebben van 25 km en een van 45 km. Vorig jaar kwamen op deze tocht ruim 1250 deelnemers af. Voor de regio was dit zeer uitzonderlijk. Dit bewijst hoe populair de toertocht is.

Begonnen als een extra aanvulling in de VIP tent

De Huijbergse avond is begonnen als een extra aanvulling in de VIP tent tijdens de organisatie van een Internationale Cyclo Cross is nu uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar jong en oud een volle zaal trekt. De “Huijbergse avond” is dan ook niet meer weg te denken. Tijdens deze avond zal de kennis over het afgelopen jaar van Huijbergen in de vorm van een quizavond getest worden. Laatste keer  waren er meer dan 20 verschillen groepen aanwezig. Iedere jaar wordt het steeds populairder. Onze plaatsgenoot Toine van Agtmaal is weer bereid gevonden om een de vragen samen te stellen. Ze lijken makkelijk, maar vaak is het van “oh ja”. Deelname staat open voor jong en oud. Ieder jaar is het weer een verrassing wie de wisselbeker overhandigd krijgt. Wie wordt de volgende winnaar van de vel begeerde wisselbeker “Huijbergse avond”.  Vorige editie werd de beker voor de 2 maal achtereen gewonnen door “De vrolijke meppers”.

De presentatie van deze avond is in handen van de een mens populaire Huijbergse quizmaster Gerald de Waal. Deelname staat vrij voor verenigingen, bedrijven en buurt bewoners. Hulplijnen op de avond zijn uitgesloten op straffe van diskwalificatie.  Opgave kan middels bijgevoegd formulier. Voor deelname betaalt men slechts € 5,–. Naast de wisselbeker zijn er geldprijzen te verdienen voor de 1ste 3 plaatsen.

KOMT ALLEN NAAR DE OERGEZELLIGE “HUIJBERGSE AVOND”

Het opgave formulier (klik op de link om te downloaden) dient uiterlijk 17 januari 2024 ingeleverd te worden bij het secretariaat van het Wielercomité of per mail naar: info@wchuijbergen.nl