Benelux Tour 2021

We kunnen u iets leuks aanbieden! Na een onwerkelijke coronaperiode is het weer mogelijk om mét  en voor elkaar leuke evenementen te organiseren. De Gemeente Woensdrecht heeft het voor elkaar gekregen om gastheer te zijn van de 3e etappe van de Benelux Tour.  Deze UCI Worldtour wedstrijd start op 30 augustus in Dokkum  en eindigt op 5 september in Geraardsbergen (B). Op woensdag 1 september ontvangt Hoogerheide de absolute wereldtop. Met álle bekende teams in het peloton.  Als wielercomités van Huijbergen en Hoogerheide zijn we blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit top-wielerevenement. Een deel van de inkomsten van het VIP Tourcafé namelijk komt ten gunste van Stichting Vrienden van de Koers (www.vriendenvandekoers.nl), die hiermee samen met de lokale wielercomités de KNWU wedstrijden van de Woensdrechtse Wielerzomer mede mogelijk maakt.

De laatste woensdag van de zomervakantie, 1 september dus,  staat in het teken van KOERS en FEEST! Want zowel overdag als ’s avonds zal er een “buiten-editie” plaatsvinden van het Brabantse Wal Festival, met gezellige en bekende artiesten.

We hopen u met vele andere wielerliefhebbers te mogen ontvangen in Hoogerheide, zodat we er samen een prachtige dag van kunnen maken.  

We zien u graag op D’N KOERS, op 1 september aanstaande!


Met sportieve groet,

Namens Wielercomité Huijbergen
Jeroen van Wezel – Secretaris & PR 0031-6-51171943
info@wchuijbergen.nl

Namens Wielercomité Hoogerheide
Niels van Elzakker – Voorzitter & PR 0031-6-55592992
nielsvanelzakker@gmail.com

VIP & Visibility

Het mooie van de Binck Bank Tour is dat dit UCI World Tour evenement wereldwijd een erg groot bereik heeft en ca 3 uur lang integraal wordt uitgezonden op TV. De etappe start in Essen(B) en finisht na 3 doorkomsten en 165 km. in Hoogerheide. Na één grote ronde van Essen, via Nispen, Heimolen en Huijbergen passeert het peloton de dorpen Ossendrecht, Woensdrecht en Hoogerheide in de lokale omlopen. Samen met uw gasten kunt u live en op het videoscherm genieten van de koers onder het genot van een hapje en een drankje in het VIP Tour Café.

En erg interessant, wij kunnen u als lokale organisatie ook extra exposure bieden nabij de finish (podiumbord) en op de lokale ronde. Op vooraf afgesproken strategische plaatsen op het parcours kunnen uw spandoeken hangen die waarschijnlijk op TV zichtbaar zijn (geen garantie).

Programma VIP Tourcafé

VIP Tourcafé open van 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Putseweg, t.h.v. Schapendreef/Burgemeester Moorsstraat
Parking VIPS: Gemeentehuis Woensdrecht, Huijbergseweg 3, Hoogerheide
Tickets worden gestuurd per e-mail

Doorkomst renners, bij benadering;

 • 1e doorkomst 12.30 uur
 • 2e doorkomst 13.15 uur
 • 3e doorkomst 14.00 uur

  Aankomst 14.45 uur – 15.00
  Huldigingsceremonie en “koers-evaluatie-borrel” 15.15 – 18.00 uur
  Einde programma 18.00 uur
  Vanaf 13.00 uur tot 00.00 uur. Het Brabantse Wal Festival met diverse bekende artiesten. Op loopafstand van VIP-locatie en parking.
  Toegang inclusief 5 consumpties € 20,-. Overige consumpties aldaar voor eigen rekening.

Sponsorpakketten: onze kampioenen

Jan Janssen

Adrie van der Poel

Hennie Kuiper

Gerrie Knetemann

René Pijnen

Harm Ottenbros

We zijn trots op onze kampioenen!

BinckBank Tour 2021

Losse en extra VIP tickets € 80,- ex btw.

EXTRA! Voor een beperkt aantal sponsoren is het mogelijk om als gast mee te rijden ín de koers. Dicht bij de renners, ín de wedstrijd, een onvergetelijke ervaring!

Vindt u het leuk om erbij te zijn? Mail of bel ons. Mocht u specifieke vragen hebben over de mogelijke sponsoruitingen en/of VIP-tickets, schroom dan niet om contact op te nemen met Jeroen van Wezel of Niels van Elzakker.